Konu: Beşiktaş JK Kulüp Bilgileri Ptsi Eyl. 21, 2009 6:06 pm
Lütfen Yazdığımızı Düzgün Okuyalım Öyle Gönderelim...
Atatürk'ten Beşiktaş'a
Kulüp İsmi: Beşiktaş Jimnastik Kulübü Kuruluş İsmi: Beşiktaş Bereket Jimnastik Kulübü İlk Başkan: Mehmet Samil Bey Kuruluş Tarihi: Mart 1903 Resmiyet Tarihi: 1910 İlk Şampiyonluk: Jimnastik (1911) Futbol Şubesi Kuruluş Tarihi: Aralik 1911 Futbolda İlk Şampiyonluk: 1919 İstanbul Türk İdman Birliği Ligi Futbol Liglerine İlk Katılış Tarihi: 1919 Renkler: Siyah-Beyaz Kuruluş Renkleri: Kirmizi-Beyaz Takma İsmi: Karakartallar Adres: BJK Plaza Akaretler Spor Caddesi, No. 92 Besiktas 80690 Istanbul/TÜRKIYE Telefon: +90 (212) 227 8780 (4 HAT) +90 (212) 227 8855 (2 HAT) +90 (212) 261 8804 +90 (212) 261 7274 Faks: +90 (212) 258 8194 Aktif Branşlar: Atletizm Basketbol Boks Futbol Güreş Hentbol Kürek Voleybol Yapılmış Sporlar: Bilardo Binicilik Bisiklet Eskrim Halat Çekme Halter Hokey Jimnastik Judo Okçuluk Su Sporları Yönetim Kurulu Başkanı: Yıldırım Demirören Yönetim Kurulu Üyeleri: 2. Başkan: Murat Aksu Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu: Kıvanç Oktay Genel Sekreter: Kenan Öner Yönetim Kurulu Üyesi: Latif Ayaz Sayman Üye: Can Akın Çağlar Pazarlama ve Lisansörlükler Komitesi Başkanı: Adnan Demir Voleybol, Hentbol, Atletizm, Kürek, Boks, Güreş, Jimnastik Şubeleri Başkanı: Bülent Deriş Yatırımlar Komitesi Başkanı: İlhan Durusoy Asbaşkan ve İletişim Komitesi Başkanı: Fikret Ercan Masa Tenisi, Bedensel Engelli Sporları, Briç, Motor Sporları Şubeleri Başkanı: Süleyman Eren Basketbol Komitesi Başkanı: Yahya Kemal Gencer Dernekler Sorumlusu: Hakan Kalkavan Yönetim Kurulu ve Basın Sözcüsü: Reha Muhtar Yönetim Kurulu Üyesi: Erhan Kamışlı Sponsorluklar Komitesi Başkanı: İbrahim Murat Ürünsak Futbol Alt Yapı Komitesi Başkanı: Sinan Vardar Tesisler Komitesi Başkanı: Hüseyin Yücel Teknik Direktör: Vicente Del Bosque Stadyum: Beşiktaş İnönü Stadyumu Dolmabahçe, İstanbul BJK İnönü Stadyumu
En son KraL-Admin tarafından Salı Eyl. 22, 2009 8:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Atertürk Yazısı Atatürk Olarak Değiştirilmiştir...)